+386(49)786-300 info@madspoorts.com

Shijoni blerjen online të veshjeve sportive me ne.
Ekipi ynë ndihmës dhe ofertat tona e bëjnë atë të lehtë.

Mad Spoorts është kompani kosovare e themeluar në vitin 2016 me seli në Fushë Kosovë dhe Prishtinë.

Markat që përfaqëson kompania jonë janë: Asics, Onitsuka Tiger dhe Mikasa.

Ne kemi kthyer dashurinë tonë, njohuritë dhe përvojat tona në tregun e mallrave luksoze në një përpjekje për të siguruar veshje sportive për klientët në vendin tonë.

Me një përkushtim të jashtëzakonshëm në shërbim të konsumatërove, Mad Spoorts krenohet që është një burim i besueshëm për veshje me pakicë dhe shumicë.

Mad Spoorts tani më ka lansuar web faqen e saj www.madspoorts.com për të gjithë të apasionuarit e blerjeve online.

MAD Spoorts Photoshoot Coming soon

MAD Spoorts PhotoshootComing soon

Posted by Mad spoorts on 20.12.2016

Ne jemi gjithmonë vetëm një thirrje telefonike larg jush.
Ekipi ynë i pajisur me dije mund të ju ndihmojë me çfarëdo që keni nevojë.

Nëse jeni të interesuar të mësoni diçka më shumë rreth kompanisë tonë, produkteve apo shërbimeve që ne ofrojmë, ju lutemi të na kontaktoni përmes numrit tonë të telefonit, e-mailit, websajtit apo të na vizitoni drejtpërdrejt në lokalet tona në Fushë Kosovë dhe Prishtinë.

Stafi jonë punues është i gatshëm që me përkushtim dhe profesionalizëm t’ju ofrojë ndihmë në kërkesat dhe nevojat tuaja si dhe t’ju përgjigjet pyetjeve tuaja.

Ju mirë presim!

Michelle Goodman

Michelle Goodman

Menaxher Shërbimesh
Karina Clark

Karina Clark

Kurator Planesh
Mark Mastiff

Mark Mastiff

Menaxher Kërkesash
Carl Carrington

Carl Carrington

Specialist Shëndeti

Përfaqësues eksluziv i brendeve të mirënjohura botërore

asics-logo
ASICS-TIGER-logo
mikasa logo

Vizitoni dyqanin tonë online dhe filloni menjëherë blerjen e produkteve tuaja të preferuara.